Mys i solen!

Idag fick Prinsen påbörja sin chill-vecka.Jag och min kompis började med att göra stallet och sedan tog vi in min lortgris till ponny.Så himla lerig var han,så klart att han passar på nu när det finns gott om lera efter allt regn.Men idag var det ju iallafall sol och varmt,såå skönt!

Efter att vi borstat av honom all lera och fått bort en del damm så gick vi ut på en promenad runt gräsvägarna på ca 25 minuter.Riktigt mysigt var det.Sedan fick han även beta lite då och då eftersom han inte har så jätte mycket gräs i hagen.Efter att han har fått betat en gång så blir han som en liten shettis,bokstavligen han drar ner huvudet i gräset var och varannan meter för att äta.Haha,lire gulligt ändå fast  blir lite tjatigt efter så där hundrade gången haha.

 

Medan vi var ute och gick så plockade min kompis med sig lite gräs in till dem så de kunde äta i boxen samtidigt som de åt eftermiddags hö,tror att både Prinsen och Carra uppskattade det rejält.

Imorgon väntas ett lättare joggingpass på banan för Prinsen.Ha det bra så hörs vi//Greta!😉

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s