K9

När vi var och hämtade kraft idag (Pavo såklart,Prinsen äter Pavo condition) så passade vi även på att köpa två produkter från K9,då det finns och köpa där vi hämtar kraften (Vänsta gård utanför Kolbäck).Var väldigt kul då jag hört mycket bra om deras produkter så ska bli kul att testa de.Hoppad verkligen på att det är bra😅👍🏻image

Flaskan till vänster är ett shampo för vita ben/hästar och jag hoppas verkligen att det funkar bra för Prinsens vita ben då det shampo jag har nu inte funkar super för det.Flskan till höger var någon slags pälsglans tror jag som man även kan använda om hästen får skav någonstans.Ha det braa//Greta😉

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s