⭐️ Ponnyn

Hejsan!

Onsdag och mitten på veckan.Vill bara ha helg just nu men är ganska glad att det inte är söndag än så vi får några dagar till på oss att träna in det nya programmet, LA:2.

Ett himla trevligt program tycker jag,verkar väldigt roligt att rida.Det som jag gillar mest är nog galopp delen,rolig förvändgalopp och inte så mycket övergångar,vilket just nu är ett så stort problem då vi fått koll på de nu även de till skritt riktigt fina enkla byten idag (btw😉).Skritten är nog svårast då det är bakdelsvändningar i den.Har inte tränat så mycket på det men ska bara försöka göra mitt bästa i dem och bara rikta in mig MIT nästa moment.Det har dock inte kommit upp några startlistor än,väntar spänt på dem.

Nu till dagens ridpass.Fick bli ett pass på banan idag med,nu när den var så bra då det regnat lite😉Imorgon blir det ju träning så ganska mycket på banan denhär veckan vilket är synd med ska försöka att blanda banan ich fältet på lördag,kanske rida fram på fältet eller något om det inte är för dåligt väder.Aja nog om det NU till dagens pass.

Ridpasset idag gick väldigt bra trots att det blåste mycket ute,känns himla skönt att han inte blir lika ”påverkad” av blåsten längre.Övade mycket delar från LA:2 vilket gick bra.Märker mer skillnad på formen redan nu då jag tänker på den mycket mer.Som jag även skrev innan så börjar jag få mer och mer koll på övergångarna och det menar jag verkligen.Så fina enkla byten som han gjorde idag har han aldrig gjort förut.Även galoppen var magisk idag,han börjar få mer och mer styrka och samlar sig mycket mycket bättre nu.Hans fina bäriga galopp ger en sån känsla.Avslutade sedan när allt kändes på topp.Skrittade som tur var av honom ute så att han fick något annat att sätta hovarna på.

Imorgon blir det träning för Michan vilket vi är supertaggade på.Ha det bra//Greta😇image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s