Todays!

Hej och god kväll!

Just nu sitter jag i soffan och lyssnar på podcast och har just gjort min svenskaläxa.

Förutom det så har jag varit i skolan och Prinsen har ridits samt stallet fixat.

Prinsen bjöd på ett bra pass i solen.Mycket galopparbete idag.Övade också mycket på travökningar.Övade extra mycket på att vi skulle hålla samma jämna takt genom hela ökningen ich att få tillbaka honom så snabbt som möjligt utan att det blev för ”ryckigt”.Fick till några riktigt bra ökningar idag,bra  takt och fin form.Gjorde även en av de BÄSTA galoppökningarna vi någonsin gjort idag,fick tillbaka honom väldigt bra till arbetsfamiljerna efter ökningen och över gick sedan till trav.Fina och mjuka övergångar mellan de olika ”galopperna” och en bra och balanserad övergång till trav.

Innan jag avslutade honom så jobbade vi med inridningar.Fina halter och väl balanserade inridningar.Något vingliga i början men fick till några bra innan jag avslutade.

La sedan ner honom rejält i formen och travade av i lättridning.Skrittade en liten runda runt byn innan vi gick in till stallet igen.Imorgon väntas är ganska lång dag i skolan och en uteritt för Prinsen är morgondagens plan.Ha en fortsatt bra kväll//Greta👏🏼😉

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s