Klassresa

Hejsan!

Nu är jag tillbaka efter att ha varit på klassresa med klassen.Vi har haft det jätte kul dessa två dagar (fredag,lördag).Jag har även testat att blåsa blåsrör och skjutit luftgevär för första gången vilket var roligare än jag trodde haha,kanske en ny ”karriär” eller inte.Vi har iallafall haft det super kul.

I torsdags var jag även på träning för Michan.Det gick bra och Prinsen skötte sig exemplariskt.Vi fick lite tips med hur vi ska få till öppnorna vilket jag tog till mig och det funkade super.Hann tyvärr inte blogga efter det men Aja.

Prinsen har iallafall fått vila dessa två dagar,egentligen skulle jag ridit honom idag men vädret var väldigt dåligt då det regnade och blåste så han fick vila även idag.Sedan var jag även lite trött haha😉Jajs vi hörs så får ni ha det så bra//Greta😅

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s