Dagens träning

Hejsan!

Idag stod det träning på åkern för mamma på schemat.

Prinsen skötte sig exemplariskt bra och var hur fin som helst.Övade mycket Galoppfattningar samt övergångar ifrån galopp.Formen var på topp idag och likaså galoppen.En riktigt fin och bärig galopp fick vi till idag.Lite spänd i skritten efter så mycket galopp jobb men när jag fick lite tips på hur jag skulle lösa det ifrån mamma så gick det mycket bättre.Traven blev också lite hastig dålig då men superbra överlag.Avslutade honom sedan ganska tidigt med ett stort leende på läpparna.Skrittade sedan av honom innan det var dags att fixa honom ”inför natten” med sitt rosa bucas täcke innan det blev kvällsfodring.

Imorgon är det dags för Michan träning igen på Åskebro.Är riktigt taggad då det var ett tag sen nu.Sedan blir det klassresa fredag till lördag dock ska det regna båda dagarna haha,stackars oss.På fredag den trettonde och allt haha,såklart att det skulle regna.Aja kommer nog bli kul ändå.Ha det bra//Greta😅image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s