Blandade resultat

Hej!

Just nu sitter jag i lastbilen påväg hem från Gripen efter en väldigt lång tävlingsdag.Dagen har varit jätte mysig och rolig samt bjudit på blandade resultat och känslor.

I första klassen gick super och även framridningen.Han var verkligen jättefin och jag var supertaggad.Jag är super nöjd med honom och med min ridning.Tyckte att jag fick igenom honom så som jag ville.Lite missar här och där men jag är nöjd iallafall.Skänkelvikningarna blev riktigt fina idag så dem samlade vi på oss 7:or.Trots ett lite spändare galopprogram så lyckades vi skramla ihop 60.758

Till andra klassen blev allt dock lite pannkaka.Det blev en väldigt rörig framridning då det var väldigt många ekipage som red fram samtidigt vilket gjorde att jag spände mig och Prinsen var ofokuserad.En dålig start resulterar ett dåligt slut så att säga.Jag blev ännu mera spänd och Prinsen mer ofokuserad.Väl inne på banan kändes allt skit så jag valde TYVÄRR att utgå.Jag ångrade det direkt och jag är väldigt arg på mig själv att jag gjorde det.Så i framtiden ska jag inte utgå om han inte börjar bocka och stegra…När jag sedan såg på videon såg det inte lika dåligt ut som det kändes.Så surt att jag utgick och inte riktigt tänkte mig för innan jag gjorde det.Aja man lär sig av sina misstag.Det var ju trots allt vår första utomhus tävling och det var lite rörigt runt  omkring banan.(den första klassen var inne).

Är iallafall nöjd över första klassen och tar med mig det så är det bara att öva vidare till nästa gång.Nu är vi snart hemma,byee//Greta😅

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s