Inget batteri…

Ja igår stod bloggen tyvärr tom. Det var för att jag var hemma hos min mormor och morfar och jag hade ingen mobilladdare. Så jag hade inge batteri på mobilen och ingen dator. Så då kunde jag helt enkelt inte blogga.

Men vad hände igår? Jo jag red båda hästarna. Bucke först. Han skötte sig toppen! Först låg fokuset mest på lösgjordhet och lydnad. Men plockade upp honom i formen ett litet tag och gjorde några diagonalslutor i trav. När jag joggade av gjorde jag en bra balansövningar både för ryttare och häst. Jag lät Bucke galoppera på i ett lagom tempo på nästan långa tyglar. Då blir det lite jobbigt att hålla balansen både för ryttare och häst men väldigt nyttigt ;).

Adde skötte sig också! Jag jobbade mycket med att få igenom ställningen på honom. Han har jätte jobbigt att forma sig runt vänster skänkeln och ställa till vänster. Men efter många 10 meters volter och olika krumelurer så blev han fin. Fortfarande lite jobbigt åt vänster med ändå mycket bättre.

Idag ska båda ridas men Lisa rider Adde. Tanken är att jogga effektivt på Bucke inför tävlingen imorgon. Lisa skulle rida ut tror jag. Mer om hur det går sen. // Hanna

Lite bilder på Adde från igår.image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s