Gårdagens pass

Hej!

Just nu sitter jag på bussen påväg till skolan och nu när jag ändå har tid att blogga så får jag väl passa på.Andledningen till att jag inte bloggat ska jag inte gå in så djupt på men under veckan kan det förekomma ganska dålig uppdatering från mig.

Jaja nu till roligare saker.I måndags vilade Prinsen då det var nästintill storm ute och då känna det ju sådär att rida.Igår däremot regnade det en del på dagen men sedan när jag skulle rida så var det skinande sol,riktig tur.Iallafall så blev det ett jogging pass för Prinsen på banan.Skötte sig gjorde han också.Lite tjafsig i början men efter några övergångar och tempoväxlingar blev han riktigt,riktigt fin.Så himla kul när man känner att allt verkligen ”klickar”.Gjorde inget speciellt mer än att lösgöra honom i sidorna och mycket övergångar för att få honom lydig men samtidigt kvick.I början kändes han lite stum i galoppen men efter lite jobb även där så blev han riktigt fin.Innan jag avslutade honom så tog jag upp honom något och satte mig ner i trav samt galopp för att känna lite på honom bara,riktigt fin även där.Nöjde mig sedan och travade av honom//Greta😉

Glada ponnys och nöjda ryttare efter dagens pass!image

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s