Överladdad ponny

Ja milt sagt så kan man säga att Bucke var överladdad idag. Jag red tillsammans med Lisa som red Adde idag. Det är himla kul att hon vill komma ut och rida honom ibland då hon gör det super bra och det är alltid bra med en Duktig och erfaren ryttare som rider ens häst.

Men jag fick inte så mycket tid över att kolla på hur det gick för dem eftersom att jag satt på en bomb! Jag tror Bucke fick lite extra energi när vi hoppade igår haha. Att han har energi klagar jag inte över, men han skulle ju kunna ta och lyssna på mig då och då i alla fall ;). Hinderboden som vi har på ena långsidan vid banan ville Bucke inte ens gå nära. Jag kunde inte komma närmare än tre meter utan att han försökte sticka, kasta sig eller börja backa. Så fokuset låg hela tiden på att han skulle vara avslappnad i alla gångarter men ändå ta min hjälper både framåt och tillbaka. Vi fick till en ganska bra känsla mot slutet i alla fall!

image.png

Bjuder på den här super gamla bilden från sommaren 2014. Då hade vi haft honom i ca ett halvt år. Vi red då LC klasser. Detta är en av det bättre bilderna från den tiden ändå. Notera också vilken liten svans han hade då jämfört med nu. Han slår ju lite med svansen på bilden under men den är ju tjockare!

image.jpeg

Såhär ser vi ut idag. Har hänt lite med både ryttare och häst kan man väll säga ;). Nu rider vi ju nationella FEI klasser. Tänk vilken tur jag har som får rida denna magiska häst nästan varje dag. Så mycket han har lärt mig, det är otroligt.

Imorgon blir det vila för Adde och uteritt för Bucke ;). Hoppas vi hörs då! //Hanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s