Varierad träning är kul!

Idag blev det inte dressyr för Buckes del, utan hoppning! Jag har aldrig hoppat på riktigt med honom utan bara lite bommar osv förut.

Vi hade både upphöjda bommar och bommar på marken. Jag tror nog att både jag och Bucke var lite ringrostiga vad det gäller hoppningen. Men det satte inte stopp för oss! Bucke var så himla pigg, så kul! Han verkligen sög mot hinderna och hoppade jätte fint! Travbommarna ( som vi rider med jämna mellan rum) tyckte Bucke var onödiga att trava över så några gånger tog han alla tre på samma gång haha. Gamla gubben ;).

Vi avslutade även med att sätta upp ett litet kryss på kanske 30 cm bara och tog det i galopp. Gud vad han tog i! En gång hoppade han av säkert 1,5 meter innan hindret! Brallade lite gjorde han också, han tyckte det var riktigt kul! På vår instagram @hgdressyr finns en liten video där han tar i allt vad han orkar ;).

image.png

image.png

Det var här han hoppade av väldigt tidigt, han tar verkligen i ända i från tårna ;). Hyfsad teknik har han också. Min teknik är ju dock inte så där jätte bra. Men jag får försöka jobba upp den för det här ska vi göra oftare!

Även Adde blev riden idag. Inte så jätte hårt. För en gångs skull så tänkte jag inte alls på formen utan bara på att han skulle lyssna på mig. Vi fick till jätte bra galoppfattningar. Man känner att han börjar bli starkare. Även övergångarna blir bättre. Men det är en väääldigt lång bit kvar tills dem är bra. // Hanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s