Älskade ponny!

Hejsan!

Idag är det tisdag och denna dag har spenderats i skolan och i stallet samt på ridbanan.Slutade tidigt i skolan så var hemma redan vid 14,00 (slutade 13,20 men åker buss haha).Riktigt skönt när det är ljust ute så länge.

Nu till dagens ridpass.Tanken var att jag skulle jogga honom med bommar men lämnade bommarna efter bara en liten stund då att blev lite ”slängigt” och springigt och valde att fokusera på att få honom lugn och avslappnad.Joggade honom bara en en ”mellan” låg form så att säga,haha hoppas ni förstår.Jag började med att skritta fram honom innan jag började jobba honom i skritt.Jobbade då mycket med fram och bakdelsvändningar samt öppnor och skänkelvikningar.Joggade sedan fram honom i trav på en åtta och jobbade mycket med skritt o trav övergångar.I början var han rätt så spänd men sedan fick vi till några riktigt fina.På Prinsen är det  oftast inte själva rörelserna som är svåra utan det svåraste för oss är just övergångarna.Och speciellt de från galopp.Prinsen levererade  iallafall en väldigt bärig och fin galopp men övergångarna gick så där i början med det blev iallafall bättre emot slutet.Tränade även lite på öppnor och skänkelvikningar i traven idag och de gick bra och en extra guldstjärna till våra öppnor idag.Travade sedan av honom i en riktigt låg form och lät honom sträcka ut,likaså i galoppen innan jag travade av.

Har dock inte varit så nöjd med min ridning idag.Är så OTROLIGT tacksam för att jag har en så fin ponny som försöker rätta till mig så gott det går när allt går lite fel.Han är verkligen världens sötaste lilla ponny! Imorgon ska han iallafall tömköras och så kanske jag rider lite efter det annars så får han bara tömköras.Ha det bra alla fina //Greta 🙂

Kolla hur grymt snygga hans nya lackskydd från protector är😻Matchar så snyggt till hans lackade nosgrimma!

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s