Ponnysarna levererar

Hej!

Idag blev båda ponnysarna tränade men endast Bucke av mig. Lisa kom nämligen ut och red Adde. Det gick verkligen super bra. Hon tog mycket galopparbete och det gjorde honom verkligen gott! Han blev så himla fin! Sen red hon ganska mycket förvänd galopp också och det gjorde han super så stadig och fin. Vi har typ aldrig gjort det så det känns ju super att det är testat ;). Efter galoppen såg traven väldigt fin ut också. Så glad och tacksam att Lisa vill ställa upp och hjälpa till att rida Adde lite när jag tycker det är svårt. Tack Lisa! Jag är då inte så bra på att länka men gå in och läs hennes blogg ett hett tips! https://lisafager.com

image.jpeg

Jag red somsagt Bucke idag. På söndag går ju första omgången av div 1 av stapeln det är spännande! Idag tränade vi på programdelar och red för första gången igenom hela programmet ( lagtävlan för ponnyallsvenskan 2013). Galoppen var ganska bra me traven var lite mer av en katastrof. Jag planerade dåligt och red inte ihop honom. Det blev ingen energi heller så jag traven var lite pannkaka. Men vi tar nya tag till imorgon! Nu ska jag gå och lägga mig vi hörs // Hanna

image.png

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s