Inte världens bästa dag…

Hej!

Idag kände jag mig något bättre än igår och palrade mig upp till skolan. Jag hade huvudvärk i stort sett hela dagen, så himla jobbigt!

Men det kändes ju såklart lite bättre när jag fick komma ut till mina busfrön till ponnysar ;). Jag började med att rida Bucke han har ju vilat i två dagar. Det brukar vara ett bra upplägg för honom att vila några dagar på raken istället för en dag någon gång ibland. Det tycker jag fortfarande är ett bra upplägg för honom. Han kändes fin idag, jag red på grusvägarna vilket han gillar. Blev mest lösgörande med mycket tempoväxlingar och övergångar. Vi har jobbat väldigt mycket med att få bättre kontakt genom sitsen i galoppen. Att när jag lutar mig lite bakåt och trycker ner sittbenen så ska han öka och när jag rätar upp mig ska han komma tillbaka. Det har blivit väldigt bra i galoppen, men idag märkte jag att vi måste jobba mer med det i traven. Det är bara att jobba vidare!

image.png

I en diagonalsluta. Tycker väldigt mycket om bilderna från det här passet (ej idag).

Sen var det Addes tur. Han har också vilat några dagar. Han har aldrig gjort det hos oss förut så vi ville bara se om det var ett bra upplägg. Det tycker jag inte att det var… Han var stelare mer nonchalant och det gick allmänt dåligt. Dagens pass med Adde vill jag bara glömma och så går vi vidare. Imorgon är det dags för Elin träning för mig och Adde så jag hoppas hon kan styra upp oss lite ;).

image.jpeg

Nu ska jag ta tag i lite läxor innan jag går och lägger mig kram Hanna.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s