Sjuk :(

Ja vad ska man säga. Idag vaknade jag upp med en förskräcklig huvudvärk och kände mig allmänt dålig. Jag fick vara hemma från skolan :(.

Men efter lite tjat så fick jag i alla fall åka ut och pyssla om mina ögonstenar lite :). Alltså blev det ingen ridning idag. Det passar ganska bra att dem har fått vilat några dagar nu då båda har tränats ganska flitigt i några veckor. Adde kommer nog vara ganska pigg när jag rider honom imorgon ;). Vi hörs då! // Hanna

Bucke är ju bara för söt!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s