Strömsholm

Så som rubriken lyder började också min dag,nästan iallafall.Gick ner och släppte ut hästarna innan jag och tre kompisar åkte ner till Strömsholm för att hjälpa till på sista dagen av deras vår dressyr.Allt var verkligen så bra organiserar.

Vi började med att gå runt och mocka lite innan jag + två till satte oss vid in och ut släpp.Jag satt där i ca 2-2,5 h.Det är så kul att kolla på alla dessa duktiga ekipage.Åt sedan lunch innan jag och Hanna (som kom till küren) bänkade oss på läktarn för att kolla på Grand Prix küren.image.jpg
Stallet och Prinsen väntade sedan hemma.Mamma var snäll och mockade o fixade hö medan jag fixade i ordning Prinsen.image

Idag skulle vi egentligen tömkört men jag valde att rida istället,efter all denna inspiration jag fått under dagen var jag bara tvungen att sitta i sadeln på min favorit kille.Red ett lite hårdare pass idag trots att det är träning imorgon,men han har ju gått två lugnare pass innan så han tycker nog inte att det är så jobbigt iallafall.Aja super fin var han iallafall.Vi fick till de bästa skolorna och ett extra plus i kanten får VI frön mig för öppnorna vi levererade.Slutorna var inte heller dåliga får jag lov och säga.Tränade även på inridningar i både arbetstrav,ökadtrav och galopp.Ryggningarna satte vi även på första försöket.Allt trav arbete var verkligen SUPER idag,allt stämde.

Galoppen var inte heller fy skam.Han börjar bli så själv balanserad och bärig nu.Så härligt att rida nu när allt verkar stämma.Mycket samlad samt ökad galopp idag.Red sedan igenom Lagtävlan för ponnyallsvenskan.Det gick helt ok men jag måste bli noggrannare med mina vägar och övergångar,lite för slarvig på just det området.Avslutade sedan med att stretcha honom i en låg och lång form.

Guldstrjärna till guldponnyn idag.Imorn taggar Marianne träning//Greta👏🏼

Annonser

One thought on “Strömsholm

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s