Todays

Påsklovet näst sista dag idag,snart är det tillbaka till vardagen igen men har ett grymt påsklov bakom mig och ser fram emot nästa vecka då det är tävlingsdags och även Marianne träning på måndag,läängtar.

Prinsen har bjudit toppenpass på toppenpass hela veckan inte konstigt att han varit lite trött idag och igår.Igår joggade jag honom och började med en ganska dålig och ”spänd”känsla men avslutade iallafall med en bra och avslappnad känsla samt ponny.Joggade bara i alla gångarter i kanske 25-30 minuter.Eftersom att han var ganska trött fick det bli mycket tempoväxlingar och övergångar för att ”väcka” honom lite.I galoppen red jag bara på mittvolten i både förvänd och rätt galopp i ett friskt tempo.

Idag var han dock ganska pigg och vaken fast väldigt spänd och ”trippig” i början som sedan släppte efter ett tag.Red honom i en låg form nästan hela passet men emot slutet tig jag upp honom och red igenom travdelen i LA:P1 bara för skojs skull.Det gick hyfsat bra men behöver få upp honom mer formen och han behöver bli starkare i sin form.Allt gick bra förutom den ökadetraven tappade jag vägen lite och nån takt miss och vänsterslutan blev lite sisådär.Bra överlag ändå för att vara första gången.

Red liknande galopp som igår fast i något högre form och lite mer galopp.Gick bea men även dör behöver han bli starkare.

Efter att Prinsen blivit riden kom Cissi ner med Sharon för att jag skulle ha ”lektion” för dem.Red även S innan vi började lite stel men blev fin mot slutet.Blev sedan stall fix och nu har jag landat i soffan//Greta😉

Prinsen passade på att ta en liten tupplur i solen☀️

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s