På väg!

Hej!

nu är klockan 04.49 och vi påväg till Filipstad för min andra nationella tävling! Så spännande! Vi gick upp 03.15 och åkte iväg 04.15. Såå tidigt men vad gör man inte?

Den här veckan har det varit lite upp och ner och några frågetecken om vi kan åka över huvud taget. I tisdags kunde jag inte rida med sadel eftersom att han hade ett sår. Men det har läkt fint och vi har satt på ludd på sadelgjorden så Bucke verkar inte bry sig alls.

Nu till frågetecken nummer två. Vi har ju sålt våran transport och igår (Fredag) så skulle våran nya transport levereras. Vi hade beställt att en dörr skulle sitta bakom hästen på ena sidan och det skulle dem fixa. Med dörren som dem beställde tappade posten bort, så transporten kunde inte levereras. Så där står vi en dag innan tävlingen utan transport.

vi ringde runt i nästan hela Västmanland haha. För vi kan inte dra så tungt eftersom min mamma ”bara” har ett vanligt körkort. Så vi drog till med plan B. Vi hyrde en B-korts lastbil!

image.jpeg

Just nu sitter vi i den riktigt smidigt och skönt!

image

Bucke verkar också trivas där bak!

vi startar klockan 08.08 och 13.13 vilket otusrökonblick men det får vi inte tänka på ;). Ni kan följa oss på equipe annars uppdaterar jag här sen. // Hanna

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s