Hästarna medan vi var i Göteborg

Hej!

Jag tänkte klara upp det här med vem som red och tog hand om mina (Hanna) ponnysar när vi var i Göteborg. Jag tar det dag för dag.

Min mamma var ju inte med till GBG så hon gjorde alla vardagliga sysslor som att mocka,fylla vatten, packa höpåsar osv.

Dag 1 – Fredag

Jag red Bucke innan vi åkte så han motionerades. Lite senare på dagen kom Elin ut och red Adde. Det hade gått super bra! Hon red till och med ut på vägarna och travade och galopperade. Han hade varit jätte lugn, det känns ju super bra eftersom att jag inte har ridit ut och galopperar osv än.

Dag 2 – Lördag

Båda ponnysarna vilade på lördagen.

image.jpeg

image.jpeg

Dag 3 – Söndag

Min mamma longerade Bucke. Det hade gått bra, lite bocksprång blev det haha ;). En tjej i mitt stall, Sabine red Adde. Jätte snällt tack så mycket. Det hade gått super bra.

image.jpeg

Dag 4 – Måndag

Min mamma tömkörde Bucke. Det hade gått super bra! Sabine red Adde även i måndags. Han hade blivit lite trött men annars hade gått bra.

image

Bucke hade tagit en middagslur medan vi var i Göteborg ;).

Ja det verkar ha gått super bra medans jag varit borta. Men jag är glad att vara hemma och få rida mina prinsar igen. Idag hade jag tänkt åka till Strömsholm och kolla på dressyr tävlingarna de har där, få ännu mer inspiration vill säga ;). Vi hörs under dagen // Hanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s