Dagens ridpass

Jag började med att rida Bucke. Han har, om jag inte redan berättat det, fått ett sår vid ena frambenen. Ungefär där sadelgjorden sitter… Det var som en liten knöl som sprack av sig själv och det blev ett sår.

Ja han var super tjurig i början av passet och först förstod jag ingenting. Jag trodde att han skulle vara super pigg nu när jag inte ridit på flera dagar (han och Adde har blivit motionerade ändå). Sen tänkte vi att han kanske tyckte det var obehagligt med sadelgjorden så vi tog av sadeln och red barbacka. Då gick han som en klocka. Han var pigg och framåt och lyssnade bra! Känns lite oroande om jag inte kan rida med sadel nu när jag ska tävla på lördag men vi får se hur det går.

image.jpegHan rockade ju iallafall sin nya outfit.

Adde fick också gå ett pass idag. Imorgon ska jag nog rida ut på honom. Han jobbade i alla fall på jätte bra, men jag red som en bajskorv. Han börjar bli mycket starkare och det är bra, men han behöver fortfarande mycket hjälp på traven liksom. Det är lite mer jag som måste lära honom just nu än tvärtom och då kan ju inte jag rida dåligt?! Jag fastnade lite i handen och släppte inte efter tillräckligt mycket, då blir Adde lite framtung. Men vi började i alla fall med den bästa ”börja passet känslan” vi någonsin haft så det är bra. Galoppen i höger varv gick super bra men i vänster orkar han inte riktigt få med höger bak. Då blir det lite jobbigt att fatta galoppen och att hålla galoppen rund och bärig. Men vi kämpar på.

Adde rockade också sin nya outfit idag! Han var väldigt snygg i rosa trots att han är valack haha ;).

Om ni vill se en kort filmsnutt på Adde från idag så finns det på mi privata instagram @hannalundinn. // Hanna.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s