Nya saker varje dag

Hej!

NU är det måndag igen och skola ganska tråkigt om jag får säga det själv somnade nästan på första lektionen haha,så trött var jag.Har iallafall en mycket rolig vecka och ett påsklov framför mig nästa vecka.

Tog med kameran ut till stallet idag för att få lite nya bilder men fick bara en när jag red då Prinsen trodde att kamerablixten skulle bita honom.Idag rockade vi även sockorna men olika lindor.imageimage

Idag stod ett lite hårdare pass men mycket galopparbete på schemat.Mycket arbete med att få honom avslappnad och lång och låg i formen i traven.Tog sedan lite galopp på mitt volten innan jag började med lite skänkelvikningar samt lite öppnor med mer när jag satt ner i traven.Som sagt tog jag ju mycket galopp så började rätt så snabbt men det efter en stunds arbete i traven.Emellan alla övningar och saker la jag ner honom i formen och bröt av till trav i lättridning.I galoppen red jag iallafall en övning med förvändgalopp på böjt spår.För att underlätta fattningen lite så red jag in som på en båge och ställde honom utåt och precis när jag var på väg ut mot spåret igen fattade jag galopp. Red sedan en så mjuk och svag båge som möjligt för att förhindra avbrott.Så himla bra han skötte sig inte ett ända avbrott eller någonting himla mjuk och fin blev han också.Efter det red jag galoppen delen i Lagtävlansprogrammet och även det gick super bra.

Är så roligt nu när man märker så stor skillnad på de jobb vi har lagt ner allt för att få honom starkare och mer balanserad vilket han är just nu men vi har såå mycket kvar.Ha det braaa//Greta😉

Foto:Mimmi Holmgren

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s