Älskade ponny

Jag blir så lycklig när Bucke är lycklig och det verkligen skiner om honom. Idag var en sådan dag. Han såg så lycklig ut och hade verkligen glimten i ögat ;).

Han började min dag i stallet med att komma galopperandes när jag ropade, det gör han nästan aldrig och det gör mig alldeles varm i hjärta att se honom galopperandes med spetsade öron fram till mig.

Han bjöd även på ett toppenpass. Han var framåt och väldigt lydig. Bara jag tänkte galopp gjorde han en perfekt galopp fattning. Känns så bra just nu för oss! Det blev inget jobbigt pass jag bara joggade igenom honom. Sen tänkte jag göra något lite roligare och trava och galoppera i en låg form på grusvägen ;). Bucke tyckte det var väldigt kul och det blev några luftsprång, en gång bar det väldigt nära att jag flög av men jag höll mig kvar haha. Älskade ponny.

image.jpeg

Vi har köpt en ny sadelgjord då min gamla har gått sönder. Den är elastisk och funkar toppen på Adde ligger jätte stilla och bra. Men när jag använde den på Bucke idag så kände jag att sadeln inte alls låg still :(. När vi åker till Göteborg ( PÅ FREDAG!!😍) så ska jag försöka hitta någon bra sadelgjord som påminner om min gamla då den var väldigt bra.

Adde har såklart inte blivit bortglömd idag. Han blev ompysslad och borstad på vilodagen. Det uppskattade nog han ;). Imorgon blir det jogging för hans del. // Hanna

image.jpeg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s