Fullt upp

Hejsan!

Gud denna dagen har gått i ett och jag har nog inte äns fattat att det är kväll redan.Dagen började redan vid 05.30 för att åka med två stycken ifrån stallet på tävling.Sedan kom Cissi och Sharon lagom till lagklassen.Cissi skötte sig super men Sharon var lite dum och fjantig men så är det när man tävlar.Alla var verkligen superduktiga.Själv var jag allt möjligt och gjorde allt möjligt typ göra frisyrer,hålla koll på equipe ta av och på skydd mm så ja allt möjligt.

Var sedan hemma i stallet igen vid 16.00.Tog in min Tyvärt väldigt leriga ponny och gjorde i ordning honom för ridning.Mamma var snäll och fixade stallet så det bar bara att ta hand om Prinsen idag.Väldigt skönt faktiskt.Blev ett kort men ganska intensivt pass.Väldigt opassande väder enligt Prinsen idag.Väldigt blåsigt och duggregn.Något spänd var han i början och speciellt i början av galoppen men det släppte snabbt.Red mycket volter och skänkelvikningar i traven.I galoppen provade vi på lite förvändgalopp genom ett hörn-alltså på böjt spår vilket gick jättebra.Skrittade sedan av honom ute.

Han har blivit såå fin min Prins.Mycket mer balanserad och tar så mycket bättre stöd på bettet.Har även hunnit med och duscha och göra läxor.Ha det braaaa//Greta😉

Snyggaste pannbandet från equito.se😻

image

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s