⭐️ – or

Vilka stjärnor till ponnysar jag har!

Jag började dagen med att åka till Erikslund med min mamma och shoppa lite. Därefter bar det av mot stallet för att rida stjärnorna!

Jag började med att rida ut på Bucke. Han har varit väldigt jobbig att rida ut på. Han vågar inte gå först eller gå från stallet själv. Om min mamma går med går det bra men inte annars, men idag då gick han utan att protestera alls! Han bara gick som om det var ingenting, så stolt över honom idag! Sen jobbade jag även honom lite på vägarna och han kändes jätte fin. Imorgon bli det nog ett lite lättare pass på banan för honom ;).

image.jpeg

Så Sööt!

Klockan fem kom Elin ut för att hålla träning för mig och Adde. Hon började med att sitta upp i några minuter och det såg jätte fint ut! Hon är verkligen såå duktig. När hon hoppade av sa hon ”Gud vad mycket han utvecklats på den här korta tiden!” Känns jätte kul att hon tycker det för det tycker jag med. Adde kändes helt magisk idag. Det går bara bättre och bättre med samlingen och han börjar sätta sig mer på bakbenen. Han har väldigt mycket muskler på rumpan, men dem vill han hällst bara använda till att skyffla på med och sen hänga i tyglarna. Men nu börjar han komma upp mer och blir lättare och lättare i bogarna.

Vi har utvecklats så mycket på den här korta tiden. Tänk om ett år vad fin han kommer vara! Imorgon blir det promenad för honom hade jag tänkt ;).

Här kommer även några bilder från dagens träning. Dem är jätte suddiga men de är bättre än inget //Hanna

image.png

image.png

imageHärlig galopp bjöd han på idag den bästa någonsin!

image.png

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s