DM medaljör

Igår åkte vi till Utvreta gård,tror jag det hette för att ta emot min DM medalj.Först var det årsmöte som inte var så där jätteroligt om jag ska vara ärlig.Fattade inte så mycket och dem höll på i typ 1h o 40 min,snacka om att jag blev hungrig haha.Iallafall var det väldigt bra organiserat och en väldigt fin och mysig lokal.Träffade några tävlingskompisar och så,så det var ju roligt.Fick sedan min guldmedalj och tig även emot Hannas eftersom hon inte var där.Sedan åt vi lite mat innan mamma och jag åkte hem.

Är så otrligt tacksam för att jag fick ha Sharon och för allt hon lärt mig.Utan henne hade jag aldrig varit där jag är idag.När jag fick henne för lite mer än två år sen kunde jag knappt fatta galopp och absolut inte få henne i form.Att hon kunde lära mig så mycket på 1 år och 9 månader fattar jag faktiskt inte.Och att vi dessutom vann DM ett halvår efter att vi gjort debut i LC:1 på 58% är något jag aldrig kommer glömma.Det var våran sista start och sista gången vi var på tävlingsbanan tillsammans men jag är så glad att hon får fortsätta några år till med en annan ryttare på ryggen/Greta😉❤️

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s