Back on track

hejsan!

Nu är jag tillbaka!Jag är verkligen superledsen för mitt lilla uppehåll men har helt enkelt inte hunnit eller haft orken.Men nu är jag iallafall tillbaka starkare än någonsin.

Under dessa dagar har Prinsen bjudit på blandade pass och piloten bjöd även på halvbra ridning,men så är det ibland det kan ju faktiskt inte gå bra jämt.Tänkte inte haka upp mig de utan bara gå vidare och tänka framåt,så är det ju med dessa djur och denna sport.

Idag fyller även världens bästa Hanna år så jag tycker att ni ska gratta henne ordentligt antingen här eller på vår instagram @hgdressyr för det är hon verkligen värd.

Jag vet inte om varken jag eller Hanna har berättat detta men om lite mindre än en vecka börjar ju GBG Horseshow (Gothenburg Horseshow) och vi kommer vara där fredag-måndag.Det blir fjärde gången jag är där.Det är verkligen en sån häftig stämning inne på Scandinavium.Det är verkligen superkul där men ännu roligare kommer det ju att bli nu när världens bästavän ska följa med.Ska ni dit?

Tänkte iallafall avsluta detta inlägg med en liten fråga till er.Det känns som att vi har tappat ganska många läsare och jag/vi undrar vad vi kan göra bättre.Jag är medveten om att våran uppdatering är lite sådär vissa dagar osv men vad är det för inlägg ni vill ha mer av?Skriv gärna det i kommentarsfältet eller på vår instagram som jag tror ni vet namnet på vid det här laget,eller hur?😉//Greta

Nöjd ponny när man få stå utan täcke i det fina vår vädret.Dock mindre nöjd matte då han såg ut som en jordhög vid insläppet😅

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s