Elin träning för Adde igen

Ja idag blev det Elin träning för Adde igen. Det har blivit många träningar men det är bra nu i början, då kan jag få lite hjälp och vägledning med hur hag ska gå till väga med detta projekt. Adde skötte sig i alla falla bra. Vårat största problem är väll att han inte riktigt har orken och att jag är för långsam…

Jag får inte slappna av en sekund då hinner han göra det bekvämt för sig och börja hänga och inte bära sig själv alls. Då blir det liksom att börja om från början och aktivera och göra övergångar. Jag måste hålla hela honom aktiv hela tiden, bakbenen, magmusklerna och mig själv för den delen ;). Jag får helt enkelt jobba på min kvickhet.

image.jpeg

Trött häst efter träningen ;).

image.png

image.png

För Bucke blev det skrittur. Jätte mysigt! När vi kom in var klockan halv sju och det var fortfarande ljust, så härligt! Jag tycker verkligen mycket bättre om när det är ljust och fint ute om kvällarna och man kan rida på ridbanan utan problem ;).

image.jpeg

Imorgon ska Bucke joggas och Adde får en välförtjänt vilodag. På fredagen fyller jag föresten hela 14 år! Vet inte riktigt om jag längtar men men. Vi hörs imorgon kram Hanna.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s