Dagen

Idag har det hänt mycket fast klockan inte är så mycket. Jag började dagen med att gå upp och åka till stallet för att morgonfodra och släppa ut hästarna. Sen fick Bucke ut på en promenad för hand eftersom att han tävlades igår.

image.jpeg

Adde däremot fick jobba betydligt hårdare, Elin träning. Elin satt upp och red och det såg toppen fint ut. Men det är inte lika lätt när man ska göra det själv ;). Vi jobbar just nu på bärigheten. Vi vill få under bakbenen mer och mer lätthet i bogarna. Just nu har han nästan ingen bärighet och musklerna sitter på lite fel ställen på halsen. Han är ett riktigt projekt och det kommer ta lång tid, men det kommer vara värt det! Vi fick till det riktigt bra under nedsittning i traven på slutet. Adde var helt slut och jag med. Jag tror att båda var nöjda ;).

image

Efter att stallet var klart så åkte vi till glada hästen i spiltan. Där lämnade vi tillbaka några sadlar vi har lånat. Den sadel vi fick utprovad för ca en vecka sen visade sig inte funka och vi har lånat lite olika sadlar sen dess men ingen vill funka puh. Imorgon kommer det ut en till sadelprovare till oss med lite andra sadlar en den första hade. Jag hoppas verkligen vi hittar en bra sadel… Jag hoppas er dag har varit bra så hörs vi kram Hanna.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s