Blandad dag

Hejsan!

Nu har jag slängt mig på soffan och är tröttare än någonsin.Min dag började redan vid 05.30.

Vår tävlingsdebut gav blandat resultat.Han var fin på framridningen till LB men något spänd.På framridningen till LA var han gudomlig.Väl inne på banan i LB så spände både jag mig och han sig.I slutet av programet blev han väldigt springig och jag kom inte till ridning.Jag var och är verkligen inte nöjd med min ridning i det programmet.Ganska slarviga vägar också,blir så sur på mig själv att jag inte tänkte på det.Aja det är bara att ta det till nästa gång för det som är gjort är gjort.vilket resulterade 58% och i LA 56% ganska snål domare i LA med i LB tyckte jag ändå att han bedömde rättvist men någor snålt.Procenten är jag inte nöjd med men känslan i LA.Mer om LA kommer nu.

Till LA skärpte jag till mig och började rida ordentligt.Vilket resulterade en väldigt fin och avslappnad ponny.Iallafall i travdelen.Skänkelvikningarna blev bra och ryggningen okej.Däremot i galoppdelen så fick han lite feeling och drog iväg och bocka haha min lilla damp.Galoppfattningarna blev också lite förtidiga och innan men sånt händer det viktigaste är att jag får rätt galopp och att han inte ”laddar” allt för mycket.Allt sitter i detaljerna men man kan inte ta allting på en och samma gång.

Trots alla missar och procenten är jag nöjd för det är ju trots allt tredje gången för honom på tävling och första gången med mig😉//Gretaimage

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s