Sista dagen innan tävling!

Imorgon är det tävling. FEI och nationella debuten. Lite nerver har man väll…

Men det har jag inte hunnit tänka på idag. Jag började med att fixa allt i stallet och fixa inför imorgon, som putsning osv. Bucke blev även ompysslad men inte knoppad mm. Jag har nämligen fått starttid och det blir inte för än 14.34, då får ni hålla tummarna för oss ;). Men sovmorgon blir det inte för vi ska ut och släppa ut hästarna. Sen funderar jag på att tömköra Adde innan vi åker.

image

Idag longerades Adde igen. Nu i början är det bra att se hur han är från marken. Han skötte sig jätte bra. Vi har heller inte hittat någon sadel. Den vi fick utprovad glappade lite vid bossorna märkte vi sen. Men nu har vi lånat hem tre sadlar att testa. På söndag ska vi träna för Elin så vi får rådfråga och diskutera med henne ;).

image.jpeg

En Anna rolig sak som jag har att berätta är att vi har beställt en ny transport! En Cheval Liberté gold first heter den. En svart och vit boogie transport, med sadelkammare, mjuk mellanvägg, öppningsbara fönster osv. Jag tror det blir jätte bra men vi får se. Om allt går som det ska så kommer den om ca 2 veckor. Den är modell från 2016 men den har varit ett visningsex på en affär typ så den är som ny fast inte lika dyr ;). Vi hörs nog inte innan min start imorgon då jag kommer ha mycket att göra men ni får somsagt hålla tummarna för oss 14.34 ;). //Hanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s