Redo

Vet inte hur många gånger jag sagt att jag är taggad men det är jag verkligen.Det ska bli såå kul och spännande.

Allt är klar inför morgondagen,allt är putsat och packat och tävlingskläderna är framtagna.Prinsen bjöd även på ett jättebra pass.

I början gick det dock inte toppen.Jag ställde alldeles för högs krav på både mig och honom.Jag glömde helt att fokuser skulle ligga på jogging och inte programdelar osv.Men Prinsen skötte sig väldigt bra i början trots alla mina fel.Jag red rätt så mycket galopp då och det gick bra så jag valde att lägga fokuset på traven.Red då i en låg form och mycket skänkelvikningar.De blev verkligen jättebra.Tog upp honom i formen lite då och då och gjorde några travökningar och tiometersvolter.Fick till iallafall 3,4 stycken riktigt bra travökningar.Det känns verkligen super inför imorgon.

Nu ligger jag i sängen med en kompis och kollar på tv och har det superkul.Håll tummarna för oss imorgon kl 10,36 och 12.05.Mer uppdatering kommer imorgon//Greta😄

Annonser

One thought on “Redo

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s