Sista trimmet

Hej! Idag blev det sent i stallet ich därmed ett sent inlägg.

Vi började med att longera Adde. Han var super duktig och skötte sig jätte bra!

sen bar det av mot ridhuset för ett trimmpass med Bucke. Jag brukar alltid rida lite hårdare två dagar före tävling och Bucke får vila eller promeneras dagen innan. Jag vet att dem flesta rider dagen innan eller tränar till och med, men det här upplägget funkar bäst för oss så då kör vi på det. Jag började med att rida fram genom mycket sidvertelseröreleser i både trav och galopp. Bucke var väldigt pigg och blev lite stark. Sen red jag igenom programmet och det gick inte så jätte bra. Bucke låg på hela tiden och jag kom aldrig riktigt till ridning. Bäst var ändå galoppdelen. Men efter programmet gjorde jag en miljon övergångar och en miljon halvhalter och då fick jag den där lätthetskänslan som man vill ha. Bucke la sig inte på bogarna och drog inte hela tiden. En lätt och fin Bucke dansade fram i enkla byten och skolor. Sen avslutade jag, så vi avslutade med känslan på topp!

Nu ska jag gå och lägga mig och ladda om för fredag! Imorgon blir det fix inför tävlingen och Adde ska longeras igen. //Hanna

image.jpeg

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s