Två lugnare dagar

Hej!

Förlåt så himla mycket för att bloggen legat nere i två dagar men jag har haft mycket läxor och fullt upp med Prinsen så har helt enkelt inte hunnit.Jag tror och hoppas att det blir lite lugnare nu ett tag me skolan osv men man vet ju tyvärr inte alltid.

Prinsen har iallafall haft två lite lugnare dagar måndag,tisdag med joggingpass i måndags och vila igår.Passet i måndags gick helt ok men underlaget var väldigt dåligt och halt så valde att inte göra så mycket mer än att bara jogga honom lite lätt i alla tre gångarter.Joggade i kanske 20 minuter.

Idag stod det dock ett lite hårdare pass på schemat.Red i kanske 40 minuter ganska intensivt.Han var super i både skritt och travarbetet idag.Riktigt fina öppnor och skänkelvikningar fick vi till.Som jag tidigare sagt så börjar vi få ordning på tvärningen i både öppnor och skänkelvikningar.I galoppen fick vi dock inte med bakbenen så bra men tror att det beror på att det inte var så bra underlag idag heller men bättre i allafall.Han la sig även lite på inneskänkeln i galoppen men det gick över efter många övergångar mellan trav och galopp.Vi börjar även få mer och mer koll på våra förhållningar och halvhalter efter övergångarna från galopp till trav.Käns verkligen bra inför lördag.

Imorgon blir det antingen ett joggingpass eller ett liknade pass som det idag fast med lite mer programdelar troligtvis//Greta😄

Mina sötnosar,tror Carra känner sig lite mobbad när hon är så liten,haha❤️

image

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s