Programridning

Hej!

Min dag började redan vid tjugo i sex på morgonen för att va i stallet vid halv sju.Vi satt i bilen och Prinsen var lastad vid tjugo i åtta och då styrde vi bilen mot Fagersta.

Prinsen har skött sig super hel dagen,han verkar verkligen så lugn att ha med sig på nya ställen.Han var verkligen så fin på framridningen något spänd i början men det släppte fort.

I första klassen (LB:1) hade vi ett antal missar speciellt i sista galoppen då han blev lite lång och jag höll inte ihop honom så ett avbrott och tyvärr fel galopp så en trea på det haha,men bra överlag.Vi lyckades skramla ihop 62,5% trots en ritt med hyfst många missar,iallafall i mina ögon haha.Efter ritten gick vi med honom i kanske 15 minuter innan jag sedan hoppade upp och kände lite på honom i alla gångarter,lite skänkelvikningar och förvänd galopp på det.

I ”colectingring” innan LA:1an  sa mamma åt mig att samla honom mer i galoppen och rida ihop honom mer så att han inte skulle bli så lång,och det funkade verkligen så fin han blev,även i traven. I andra klassen gick det mycket bättre nästan inga missar förutom i sista galoppfattningen där han blev lite stark och fick fel galopp men sånt händer när piloten inte planerar ordentligt.Trots det lyckades vi få ihop 64,47%.

Jag är verkligen så tacksam över att denna fantastiska ponny är min.Hoppas verkligen att ni vill fortsätta följa vår resa mot toppen//Greta

Här kommer lite bilder dock bara från LB:1,sorry för dålig skärpa osv.imageimageimage

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s