Redo…

Hejsan!

Nu börjar tyvärr sportlovet leda mot sitt slut men vad gör de när ponnyn bjuder på ett toppenpass?Som sagt så ska jag ju på programridning i Fagersta imorn och bättre uppladdning än ett superpas finns väl inte?Så nu är vi riktigt taggade.image

Började passet med att rida på i trav i en något lägre form och ett friskt tempo mycket volter övergångar och tempoväxlingar samtidigt.Övade sedan lite på ryggningar.Det blev bättre när mamma kom och supportade oss lite,hoppas att de sitter hyfsat imorn.Tog in galopp rätt så tidigt och i början gjorde jag ungefär som i början av traven,lägre form och ett friskt tempo samt övergångar och tempoväxlingar.Efter en kort skritt paus började vi med nersittande i traven.Red ganska mycket skänkelvikningar och mellan/ökad trav på diagonalen.Även ganska mycket tiometersvolter.Red även rätt mycket skritt galopp-trav galopp-skritt galopp osv.Mycket för att få mer koll på våra övergångar.Tillslut fick vi till några riktigt bra,allting lönar sig med lite jobb.

Nu är iallafall Prinsen kvällsfodrad och nattad och själv har jag slagit mig ner i soffan framför TV:en.Hoppas att eran dag har varit bra så hörs vi imorn//Greta😊

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s