Elin träning med Adde

Hej!

Idag blev det första träningen någonsin med Adde. Jätte kul. Både imorgon och på söndag ska vi träna för Elin så det blir en tuff helg för både mig och Adde 😉.

Vi har kort sagt mycket att jobba på. För det första måste Adde bygga mer muskler speciellt magmuskler innan vi kan gå på dem svårare rörelserna, sen måste jag hitta balans och styrka i han stora gångarter. Att bygga magmuskler på en häst är inte bara jobbigt för hästen puh, vad vi fick jobba idag. Men det är roligt 😉. Under hela passet red vi på i ett friskt tempo för att få igång bakbenen på bästa sätt. Det tyckte Adde var super jobbigt haha 😉. Vi fick jobba mycket med smidighet i bogarna och att hålla dem inom ramen. Helst ville bogarna vara lite överallt och ingen stans haha. Jag ställde Adde utåt och flyttade framdelen allt i ett friskt tempo, vi fick loss bogarna bra och Adde slappnade av mer och mer. Det här kommer bli jätte bra tror jag.

Elin satt även upp och red en stund. Hon är ju otroligt duktig på att rida. Adde såg jätte fin ut och när jag sen hoppade upp var han super fin. Efter passet var både han och jag riktigt trötta haha. Men det lönar sig med hårt arbete.

image

Trött kille efter passet 😊

Vi åkte även med Bucke till ridhus idag. Jag joggade bara igenom hela honom i alla gångarter. Jag jobbade mycket med förvänd galopp och böjde honom åt båda håll. Bucke var super fin en riktigt stor ⭐️ – stjärna till honom idag.

Imorgon blir det träning med båda. Jag längtar! // Hanna

image

Bucke var också trött efter passet. Fast inte under passet mycket krut under hovarna hade han idag 😉

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s