Stjärnan

Hejsan!

Min dag började på ett bra och ett mindre bra sätt.Jag gillar verkligen att ta ut hästarna på morgonen då får jag ju lite extra tid med min Prins och det är ju alltid det bästa.Efter jag släppt ut hästarna stod tyvärr lite matte läxa på schemat,suck men nu är mer än halva matten klar och har bara lite SO grejer kvar.

Sedan var det som tur dags att gå ner till stallet igen.Fast mockade,fyllde påsar och gjorde i ordning kraftfodret denna gång.Passade såklart på att pussa lite extra på Prinsen också,haha man kan ju inte låta bli.Han är ju så gullig.IMG_0878

Fast på denna bild är han ju lite fulsöt,haha mitt lilla hjärta.

Iallafall så gjorde jag klart allt i stallet.Slängde sedan i mig lite lunch och bytte om för att sedan åka till Prison Island med en del av ”ponnygänget” på Vänsta.Riktigt kul var det.Dock kom såklart mitt lag sist av våra lag men vad gör det när man får skratta så sjukt mycket har nog faktiskt inte skrattat så mycket på ett tag haha.Tycker att det är viktigt att man gör lite andra saker än bara häst grejer för en bättre sammanhållning i föreningen.

Som ni säkert förstått har min dag gått i ett och det är inte slut än för sedan var det direkt på med ridkläderna och göra i ordning Prinsen för dressyrträning.Och som rubriken lyder så var han en stjärna idag.Som jag skrivit tidigare har vi ju hängt halsförlängaren på väggen och det gjorde vi även idag.Vi övade mycket på övergångar mellan skritt och trav och trav galopp och skritt galopp och även 20 och 10 meters volter.Även lite tempoväxlingar i traven.Han skötte allting super fast i övergångarna från galopp till trav blev han lite ”springig” och bara for iväg.I början bara drog jag och då blev det en liten dragkamp men efter mycket arbete så började det ge resultatat.Jag red mer med min sits och visade tydligare hjälper vilket resulterade en mer lugn och lydig ponny.I galoppen var han helt magisk så luftig och bärig galopp som han hade idag kommer bli svårt att slå.Han bara svävade fram.Någon riktigt bra trav ökning fick vi också till,han kan när han vill.Han börjar få mer och mer styrka men mycket finns det kvar som vi behöver jobba på.

Imorgon ska han få en välförtjänt vila efter många dagars hyfsat hårt arbete och sedan joggas på lördag för på söndag blir det ju programridning,så kul.Vi ses//Greta.

Fina fina Prinsen 🙂

IMG_0835

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s