Många äventyr idag

Runt halv tio åkte jag med min mormor till affären. När vi åker hem kan man se stallet ifrån vägen, och där ser vi en häst som springer som en galning! Snart ser jag också att han springer längre ut på åkern än vad hagarna går. Hästen är lös!

Vi raceade upp på stallbacken och jag hoppade ut för att kolla vilken häst det är som är lös. Det var en av travhästarna som sprungit rakt igenom staketet. Ingen är i stallet så jag ringer hästens ägare och min morfar. Båda kommer ut men vi ser   Inte hästen. Vi springer ut på åkern och där står han. Han ser så oskyldig ut och står bredvid sin kompis fast på andra sidan stängslet. Det var tur han inte sprang ut på vägen eller iväg så vi inte såg honom 😉. Men efter några försök att fånga in honom fick vi tag i honom. Som tur är så kände han sig hemma i vårat stall så han kom tillbaka efter sin lilla rodeo tur haha 😉.

Det var tur att det inte var Adde som stack. Han känner sig nog inte lika hemma här än, så man vet aldrig vart han skulle ha sprungit. Men han verkar inte vara den typen av hästen som sticker men , men vet aldrig vad som helst kan hända 😉. Nu ska jag ut i stallet igen och skritta ut på Bucke ha det bra // Hanna.

image.jpeg

Fina Adde 😊

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s