Adonis

Nu har han äntligen anlänt. Adonis heter han, d-ponny. En valack född 2007 e.highlander. Han är en väldigt gosig kille som verkligen gillar att visa upp sig. Så som vi har sätt honom verkar han allmänt glad och ganska pigg, men det uppskattas. Vem vet vår uppfattning om honom kanske ändras ju mer vi lär känna honom. Men jag är säker på att han är en härlig ponny med väldigt härlig personlighet.

image

Från idag 👆🏻

Tidigare i livet har han inte tävlat så mycket, han har tävlat upp till LA:1 på godkända resultat. Han rör sig väldigt fint, jag tror att han är ett riktigt framtidslöfte. Med lite styrka kommer det här bli super.

Hittills har jag ingen större plan för oss. Såklart är ju målet långt fram att vi ska ta oss till nationella klasser och kunna faktas där. Men nu i början ska jag bara lära känna honom och se vart det leder. Jag ser jätte mycket fram emot att utvecklas med denna individ! Jag bjuder även på lite bilder från provridningen. Kram Hanna

image.png

image.jpeg

image.jpeg

image.png

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s