Programridning imorgon

Hej!

Idag var tanken att jogga på banan, men banan var stenhård så att trava och galoppera gick inte. Det hade gått att skritta men jag tror inte det hade gett något till imorgon. Av att skritta blir inte Bucke speciellt varm i kroppen och det tar rätt lång tid nu när det är kallt, mörkt och hårt att värma upp. Så eftersom att vi ska på programridning imorgon valde jag att låta Bucke vila för jag tror det ger oss mer än att skrittarbeta idag.

Jag längtar jätte mycket tills imorgon och ser så framemot att få rida upp FEI programmet för domare. Bucke fick mycket ompysslande idag med blandannat oljade hovar och en lång rykt. Ha det bra så hörs vi imorgon efter programridningen kram Hanna.

Annonser

2 thoughts on “Programridning imorgon

 1. Hej Hanna!! När vi hade Bucke så hade han jättestora problem med att kissa någon annanstans än i sin box eller i transporten..han kunde hålla sig och det påverkade ridningen om han inte var kissad innan tävling eller träning.
  Såg att du skrev att han tog bettet och var konstig och det kanske berodde på det..Vet inte om de gamla ägarna berättat detta för er.
  MVH Daniella

  Gilla

  1. Ja vi har inte märkt det förut men jag tror det berodde på det. Nu efter så har han inte känts konstig alls. De gamla ägarna sa ingenting om det till oss så tack för upplysningen! Mvh Hanna

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s