Omväxling

Idag åkte mamma iväg till vänsta med Prinsen för att Jossan skulle hoppa honom.Jag tror att Prinsen tycker att det är rätt skönt att få springa av sig lite och få lite omväxling i träningen.Men då jag är för feg för att hopp,haha.Själv var jag hemma med en kompis och bakade muffins faktiskt lite skönt att få göra andra saker än att vara i stallet men inget kommer någonsin att slå ridningen.Det är ridningen och hästarna jag lever för och satsar på till 100%.Mamma sa i allafall att att han var duktig men lite pigg.

Imorgon ska jag upp tidigt på morgonen och rida för sen ska jag och min kusin och våra pappor åka till Romme och åka skidor //Greta.

Sorry för dålig kvalitéimage

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s