Allting för framtiden

Idag tog vi transporten och drog iväg till vänsta för ett dressyrpass.Dagens pass var dock ingenting att hänga i granen precis.Jag var totalt ofokuserad och jag red verkligen så dåligt.Även Prinsen var lite här och var och hade väldigt mycket överskåttsenergi.Stundsvis gick det ok men för det mesta var allt nästintill kaos.Galoppen gick helt ok och lite i framridningen i traven fanns det vissa bra delar som vi kan ta med oss.Jag vill bara säga att halsförlängaren har vi hängt på väggen sen i fredags då vi tycker att det funkar ungefär lika bra som med den på.men idag gick det ju inte precis som vi kanske hade hoppats på jaja ett sådant pass var väntat.

Prinsen är ett framtidslöfte eller vad man ska säga och vi har förhoppningsvis många år framför oss.Imorgon ska Jossan hoppa honom så han får springa av sig lite haha.Hoppas att ni har haft en bra dag så hörs vi//Greta😉image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s