Vänsta dressyrteam

Hej! Förlåt så mycket för dålig uppdatering från min sida men igår kom mina kusiner hem till mig som jag inte träffat på ett halv  år.Super kul att träffa dem iallafall.

Idag har allt gått i ett rent sagt.Det har vart sak på sak på sak att göra hela tiden.Till exempel så har vi firat min mamma som fyller år idag.Dagen började iallafall på bästa sätt,ja det vill säga med ridning.Början av passet var dock inget att hänga i julgranen precis.Det vill säga en mer än övertaggad och hyfsat spänd ponny+en halv stressad ryttare,inte bästa kombinationen eller hur?Det slutade med att mamma fick hoppa upp och galoppera av Prinsen och ”sätta honom på plats” eller vad man ska säga.Efter att mamma ridit i ca 20 minuter fick jag hoppa upp igen.Väldigt stor skillnad sen innan mamma red men fortfarande var jag lite stressad så inte Prinsen fel på något sätt.Men efter en stund fick vi till den bästa traven vi någonsin haft.Han tog jätte bra stöd på bettet,var stadig i formen och väldigt lyhörd.Även den samlade galoppen var än av de bästa vi gjort.Jag red även lite över bommar eller ja rättare sagt HOPPADE bommar för det tyckte ju Prinsen var mycket roligare,haha.Han hoppade som om det vore en 70 cm hög oxer,haha det gäller att hålla i sig.Det var som han tänkte:nu får du ta och hålla i dig där uppe haha!Så jag fick göra en övning som var jätte bra för att få honom lyhörd och lydig.Jag travade emot bommarna i en samlad och rytmisk trav gjorde sedan halt när fram benen var emellan de två bommarna och sedan skrittade jag över bommarna och sedan trav igen.Efter en stunds arbete med den övningen så travade jag åter igen emot bommarna i en samlad trav och sedan saktade jag av till skritt precis innan bommarna och sedan trav efter dem igen,så alltså ungefär samma sak som innan fast utan halt.

Efter att jag ätit lunch och fixat stallet så åkte jag till vänsta för ett div 1 möte och sedan pratade vi lite om vad vi ska göra med vårt dressyrteamHej.Hanna och min lag kompis Heidi var också där och det var verkligen jätte kul att träffa de.Hoppas ni har haft en bra dag så hörs vi //Greta😉

Lite mys med Guldponnyn i boxen vid kvällsfodringen

image

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s