Grym,grymmare…

Äntligen fredag såå skönt.Nu väntar en efterlängtad helg med en av mina bästa kompisar och massor av stall och hästar.

Helgen började även med ett toppen bra ridpass på min stjärna till ponny.Iallafaln så var han det idag.Jag började passet med trav och skritt övergångar på böjt och på rakt spår.Sedan mycket volter och mjukgörande innan jag började med lite öppnor osv.Idag låg mest fokus på galoppen och idag övade vi även väldigt mycket med galopp skritt övergångar som sedan gick över i enkla byten.Typ andra gången vi försöker oss på enkla byten och de gick väldigt bra efter en stund arbete när jag fick lite mer ordning på alla mina hjälper.Väldigt nöjd med honom.Samlade sig fint innan avsökningen men dock inte bästa skritten däremellan men sedan en bra fattning igen.Vi får öva lite mer på de.Avslutade sedan honom ingen låg och lång form i både galopp och trav.Red även utan halsförlängare i dag.Hoppas att ni har haft en bra dag så hörs vi //Greta😉

Idag var vi lite extra znabba i orangea lindor.image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s