Promenad

Idag stod det en lång dag i skolan,promenad med Prinsen och ”stallarbete” på schemat.Tyvärr kunde vi inte åka till ridhus idag för mamma var tvungen att göra någonting och då hade ju jag ingen skjuts.Gillar verkligen inte detta väder,hårt i marken men pytte lite snö som inte gör det ett dugg mjukt.Vill ha vår NU.Så det fick bli en promenad runt gräsvägarna på 20 minuter istället.Faktiskt väldigt mysigt ändå.Solen höll på att gå ner när vi var ute och gick så fick några fina bilder på Prinsen idag.image
Haha dock har han munnen full med mat😂

Imorgon ska vi på dressyrträning för Michan men jag har nästan inga förväntningar med tanke på att han inte galopperat sen i måndags och med mig sen i lördags.Undra om han mer liknar ett krutpaket än en dressyrponny imorn då.Haha.Ha en fortsatt bra kväll //Greta😊

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s