Schabrack byte

Hej!

Idag tömkörde mamma Prinsen på åkern innan det blev mörkt.Jag gjorde i ordning honom och fixade stallet innan de.Jag var tvungen att passa min syster då ingen var hemma så jag var tyvärr inte med när mamma tömkörde men hon sa att han var fin men lite busig och studsig.Efter det så fick han sin eftermiddags kraft och sedan red jag och min kompis lite på våra shettisar då det fortfarande var hyfsat ljust.Vi kvällsfodrade hästarna och sedan tog jag tag i svenska läxan och nu sitter jag här.

Idag beställde vi även ett nytt vänsta schabrack för att ha på tävling.Jätte skönt att få ett eget för förra året hade vi ett visst antal som var i Allround då både hopp och dressyr lagen delade på dem.Vi har äve anmält till två programridningar,en på vänsta den 25/2 och en i Fagersta den 6/3 båda gångerna LB:1 LA:1.

Imorgon blir det nog ett jogging pass på banan fast att banan är hård för mamma är borta och då kan jag inte rida någon annan stans.Aja duger nog för att trava lite lätt.Hoppas att ni har haft en bra dag//Greta😉image

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s