2 Ă„r 🎉

Idag firar jag och Bucke hela tvĂ„ Ă„r tillsammans🎉.

För hela tvÄ Är sen fick jag min första ponny, min bÀsta vÀn och den som lÀrt mig allt jag kan. Jag Àr sÄ otroligt tacksam att just jag fick ta över fina Bucke. Utan honom skulle jag aldrig debutera nationellt om ca en mÄnad.

Jag har dragit vÄran resa mÄnga gÄnger men jag tröttnar aldrig pÄ den. NÀr jag fick Bucke kunde jag ingenting i princip. Jag kunde inte fatta galopp pÄ honom eller ha honom i form. Vi debuterade LC och red frangÄngsrikt i dem lÀttare klasserna. Sen under hösten 2015 sÄ började vi sÀsongen med att rida en LC och slutade med att kvala nationellt.

Bucke har tagit mig dĂ„ jĂ€kla lĂ„ngt och jag skulle aldrig klarat det utan honom. Han betyder allt och idag har han varit min i hela tvĂ„ Ă„r. Äskade Ă€lskade Esse Buckson❀❀ Kram Hanna

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s