Fullspäckad helg

Denna helg har varit fullspäckad med födelsedags firande och kalas och en grymm häst.Igår kväll till idag på förmiddag har jag haft kompisar som sovit över Hos mig och firat mig.

Igår red jag ett jogging pass på banan trots att det var hårt men det gick att jogga iallafall.Jag red utan halsförlängare och det gick bättre än förväntat.Jag red mycket volter och ”åttor”.Mycket övergångar,tempoväxlingar och lösgörande arbete stod på schemat.Red lätt i traven och lät honom bli lång och låg.Han var avslappnad och mjuk i sodorna under hela passet.Galopperade dock inte så mycket eftersom det var så hårt.Riktigt nöjd efter det passet.

Idag var det dessvärre för hårt för att rida så idag fick han vila,men det passade ändå ganska bra.Gick dock att rida i skogen så jag och min kompis tog en tur på Carra och Ronja (en shettis).Super kul och mysigt.Efter det blev det lite stall jobb och lite mys i boxen med min Prins.Kommer förhoppningsvis upp ett inlägg om mina födelsedags presenter senare.Har haft en super bra helg och hoppas att ni har haft en jätte bra helg ni också//Greta.

Detta väntade Prinsen i boxen idag vid intaget.image

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s