Alla hjärtans dag❤️

14 februari och alla hjärtans dag. Dagen har såklart tillbringats i stall men inte bara vårt stall. Jag började dagen hemma hos Greta där jag har sovit för att vi firade henne vi hade super skoj ;).

Sen bar det av mot en annan av mina kompisar stall. Där fick jag för första gången se hennes nya ponny. Jätte fin och mysig var den ;). Sen var det möte på Stora Ekeby klubben jag tävlade för 2015. Där uppmärksammades fleras tävlingsframgångar och även ett av lagen jag var med i 2015. Himla kul att dem delar ut sådana små priser och uppmärksammar oss tävlingsryttare.

Sen bar det äntligen iväg mot Bucke. Det blev tyvär promenad i dag igen eftersom att det var fruset i marken och mörkt ute. Min mamma är utomlands tills imorgon, och det är hon som kör transport så jag har inte kunnat åka till ridhus den här veckan. Bucke hölls sig inte i skinet idag och var lite överallt ;). Men det är lite kul att dem är busiga och pigga vid 23 års ålder ;).

Imorgon är det den 15 februari och hela två år sen Bucke kom hem till oss. Tiden har gått så fort men det är väll så när man har roligt ;). Kram Hanna.

image.jpeg

Foto: Elin gardelin

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s