Ett år äldre🎉

imageHej!

Förlåt för mitt blogg uppehåll igår men jag och min kompis bakade nutellasemlor och innan de hade jag dressyrträning.Idag fyllde jag ju som sagt år och jag har fått så fiina presenter är så nöjd ett inlägg om det kommer nog upp på söndag.Gårdagens dressyrträning gick bra.Vi övade mycket tempo växlingar,övergångar och halter mm.Han skötte sig väldigt bra men var lite spänd då och då.Vi övade på halt och hälsning och upp ridningar,till en början blev de lite vingliga men efter bara 2,3 stycken blev de faktiskt ganska bra.Riktigt bra halter också.Bra fattningar och bra mellangalopp i galoppen.En guldstjärna till honom helt enkelt.

Idag tog vi en skritt tur ute runt hagarna.Riktigt mysigt.Imorgon blir det nog ett jogging pass om underlaget bjuder på det.Hoppas att ni också haft en grym dag så hörs vi //Greta😊

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s